top of page

:TV

nytt på nytt 2023.jpg


NRK - 2023

NRK Underholdningsavdelingens nyhetsprogram, som oppsummerer ukas nyheter med et satirisk skråblikk. 

Nytt på nytt har gått i 24 år og er NRKs største underholdningssuksess gjennom tidene med over en million seere i snitt hver uke. Vi har vært manusredaktør og forfattere for programmet siden oppstarten i 1999.

Klikk her for å følge Nytt på nytt på Instagram

Nytt på nytt

Anker 1 Nytt på Nytt

Foto: Ole Kaland / NRK

Noe av det vi har jobbet med tidligere:

Anker 2 - Brille

Brille

TVNorge - 2018

Brille er studiobasert spørreprogram som blander humor og vitenskap. Programmet er laget av Harald Eia og Bård Tufte Johansen og har gått på TV siden 2012 (først på NRK og fra 2013 på TVNorge). Vi har levert tekst til mange av sesongene.  

Anker 3 - Melk

Melk

Viaplay og TV3 - høsten 2017

En er kontrollfrik, den andre hater forpliktelser. Begge er på vei til å bli alenemødre. De møtes på fødestuen og på et eller annet vis ender de opp i samme leilighet. Melk er et usminket humordrama om planer som gikk i vasken og vennskap som dukker opp der du minst venter det. Serien er skapt og spilt av Ragnhild H. Myntevik og Julia Elise Schacht, og er produsert av Anagram Norge. Vi har vært manusredaktør og skrevet manus.  

Anker 4 - Praktisk info

Jon Almaas er klar med nytt show på TVNorge. Han har satt seg fore å ta Kong Olavs ord fra da han høytidelig åpnet norsk TV, på alvor: «Jeg vil håpe at norsk fjernsyn vil makte sine oppgaver: Å kunne være underholdende, å gi lærdom, gi nye erfaringer, nye impulser der hvor den kommer inn i de tusen hjem. Og at den må bidra til å gjøre livet bedre og lykkeligere for alle i vårt kjære fedreland». Vi har bidratt til flere av sesongene, senest vår 2020.

Praktisk info

TVNorge - div. sesonger

bottom of page