top of page

:Tidligere prosjekter

En statsministers dagbok

CappelenDamm - 2016

Av og til bare stinker det å være statsminister.

Og ingen vet det bedre enn Erna Solberg.

En statsministers dagbok er dagboken Erna Solberg ville skrevet hvis hun hadde hatt tid. 

Bla i boka her. 

En statsministers dagbok

CappelenDamm - 2015

Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag. En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Mye tyder på at den nye Kripos-sjefen verken kan eller vil finne Busemannen. Bare én mann er i stand til å ordne opp. Riktignok er han alkoholiker, kranglete og en konstant fare for seg selv og omgivelsene. Dessuten er han død. Men han er den beste politiet har. Hans navn er Willy Wakum. Det blir en hard og mørk høst. Og blodig. Og hard.

Knut Nærum og fire av forfatterne bak Nytt på nytt har rottet seg sammen om en saftig parodi på Jo Nesbøs Harry Hole-bøker. Helten er mer sliten, Oslo er råtnere og volden er nesten like drøy. 

Hvis du bare skal lese én Jo Nesbø-parodi skrevet av altfor mange forfattere i år, ville det vært rimelig sært av deg å lete etter en annen enn denne.

Bla i boken her. 

Busemannen

Litt av hvert

Forfatterne bak har også i større eller mindre grad vært involvert i Egentlig, NRK Alltid moro, Hallo i uken, Borettslaget, Hege og Kjersti, Melonas, Hege og Holmen, Først og sist og mye mer.

Sammen med andre har vi også jobbet med blant annet Verdens beste SFO, Uhu! Barnas supershow, Kometkameratene, Valgfri, Kveiteprinsen, Da Kork kom til bygda, Løvebakken, Adresse København, Sommeråpent, Bla bla bla, Hurra for Andersen, Offshore, Soria Moria, Amanda, Komiprisen, Idrettsgallaen, Brageprisen – samt en rekke bokutgivelser.

bottom of page